drs M.A. (Michiel) Nagelhout

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Wingman Business Valuation B.V.
Zonnehof 40
3811 ND Amersfoort michiel.nagelhout@wingman.nl
http://www.wingman.nl

https://www.linkedin.com/in/michielnagelhout/

Korte introductie
Michiel Nagelhout (1970) is sinds 1995 actief op het gebied van ondernemingswaardering en is door de jaren heen betrokken geweest bij diverse waarderingsopdrachten in een groot aantal sectoren, in Nederland en in het buitenland. Michiel is in 2014 als partner toegetreden tot Wingman Business Valuation B.V. Michiel wordt regelmatig als waarderingsdeskundige ingeschakeld, zowel als onafhankelijk deskundige (onder meer door de Ondernemingskamer van het gerechtshof te Amsterdam) als ook als partij deskundige.

Werkervaring
sinds 1995

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
3

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
100%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Agrarische sector, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Kunst, cultuur, Onderwijs, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa
Internationaal, buiten Europa