RA P.A.M. (Pascal) Graat

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Bol Adviseurs
Spoorstraat 73
5831 CK Boxmeer p.graat@boladviseurs.nl
http://www.boladviseurs.nl

Korte introductie
Pascal Graat (1972) is in 1990 in dienst getreden bij Bol Adviseurs. Sinds 2007 is Pascal als partner verbonden aan Bol Adviseurs. Hij wil het beste halen uit situaties en ondernemers ondersteunen bij hun zakelijke en persoonlijke groei. In januari 2016 rondde hij de opleiding tot Register Valuator aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af en is hij ingeschreven bij het NIRV. Pascal heeft diverse functies doorlopen en is daardoor een zeer allround adviseur van het familiebedrijf. Hij heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan op het gebied van overnames, waarderingen, controle van financiële verantwoordingen, faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.

Werkervaring
Vijf jaar

Ingeschreven RV-er sinds 13-01-2016

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
Drie

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
30%

Niet beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
Horeca, catering, recreatie, sport, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Afvalstromen, Bouwnijverheid, Vervoer en opslag, Dienstverlening

Actief
Nationaal