G. (Gerda) Nobel

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Overname Opvolging Regisseur
W.M Dudokweg 83
1703 DC HEERHUGOWAARD info@ooregisseur.nl
http://www.ooregisseur.nl

Korte introductie
OOR is een initiatief van Gerda Nobel. In OOR werkt een team van specialisten samen die elk hun eigen expertise hebben. Hierdoor kunnen ze de klant altijd goede kwaliteit bieden. Gerda werkt al tientallen jaren als overname specialist. Gedurende deze jaren ontdekte Gerda dat er vaak te licht wordt nagedacht over opvolgers van een bedrijf. Hierdoor mislukken vele overnames met als gevolg dat werknemers op straat komen te staan. Dit is zonde en kan voorkomen worden! Nu komen veel bedrijven na overname in de problemen omdat de overnemende partij wel het vermogen had om de koopsom te betalen, maar niet de kwaliteiten had om het bedrijf te leiden. OOR neemt de regie van het overnameproces uit handen. Hierbij staat continuïteit hoog in het vaandel. Maar ook kwaliteit is een belangrijk speerpunt. OOR staat voor het volgende: •We willen ons onderscheiden van de zogenaamde ‘overname – makelaars’ door te focussen op kwaliteit en continuïteit en niet op de te behalen provisie. •We willen een nieuwe aanpak van overname onder de aandacht brengen van kapitaalintensieve bedrijven. Dit doen we door te zoeken naar de BESTE opvolger en niet naar die opvolger die het meeste vermogen heeft. •We willen de continuïteit van de overgenomen bedrijven borgen. •We willen het voor de BESTE opvolger mogelijk maken om tóch een bedrijf over te nemen terwijl de overname niet bancair gefinancierd wordt. •We willen voor de verkoper een belegging in zijn eigen bedrijf realiseren welke goed rendeert én een laag risico heeft.

Werkervaring
Sinds 1999

Ingeschreven RV-er sinds 30-06-1999

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
2

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
75%

Niet beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Onroerend goed, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Kunst, cultuur, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal