drs MiF RV MBV B.R.C. (Bart) Receveur

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
BDO Corporate Finance
Dr Holtroplaan 15
5652 XR Eindhoven bart.receveur@bdo.nl
http://www.bdo.nl/cf

Korte introductie
Bart Receveur is sinds 1998 werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als financieringsspecialist/manager in het bankwezen. In de transactiepraktijk heeft hij diverse top MKB en Mid Corporate ondernemingen begeleid bij valuations en (internationale) aan- en verkooptrajecten. Bart voltooide een universitaire studie Bedrijfseconomie met als specialisatie Financial Management en volgde diverse opleidingen voor de overname/financieringspraktijk. Verder heeft hij de postdoctorale opleidingen Master of Business Valuation en Master in Finance aan de Businessschool van de Universiteit van Tilburg afgerond en is hij ingeschreven als Register Valuator.

Werkervaring
Sinds 1998 actief in de zakelijke dienstverlening, waarbij sinds begin 2013 ook actief als waarderingsdeskundige.

Ingeschreven RV-er sinds 22-07-2015

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
4

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
100%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Groothandel, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Dienstverlening

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa
Internationaal, buiten Europa