M.P. (Menno) Riemslag

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
KwikGielen Corporate Finance
Herengracht 495
1017BT Amsterdam menno.riemslag@kwikgielen.nl
http://www.kwikgielen.nl

Korte introductie
Vanuit jarenlange financieringservaring ondersteunt KwikGielen ondernemingen bij het aantrekken en onderhandelen van financiering. Wij adviseren over de opties, zorgen ervoor dat de financiering aansluit op de bedrijfsactiviteiten en onderhandelen scherp met de bank. Tevens helpt KwikGielen bedrijven die niet meer voldoen aan de bankvoorwaarden om nieuwe condities te onderhandelen. KwikGielen adviseert bij fusies, overnames en andere complexe onderhandelingstrajecten. Wij koppelen daarbij onze transactie-ervaring aan een praktische en operationele kijk op ondernemingen. Daarmee zorgen wij voor een goed resultaat en een efficiƫnt proces, en zijn wij een klankbord voor onze cliƫnten. KwikGielen heeft ruime ervaring met vraagstukken rond ondernemingswaardering en telt onder haar adviseurs een Register Valuator van het NIRV (Nederlands Instituut van Register Valuators).

Werkervaring
3 jaar

Ingeschreven RV-er sinds 08-07-2015

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
1

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
30%

Niet beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Kinderopvang, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa
Internationaal, buiten Europa