drs. R.G. (Rutger) Groenewegen RA

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Groenewegen & Lukaart Corporate Finance B.V.
Escudostraat 37
2991 XV BARENDRECHT rgroenewegen@groenewegen-lukaart.nl
http://www.Groenewegen-Lukaart.nl

https://nl.linkedin.com/in/rutger-groenewegen-526b494

Korte introductie
Rutger is in 2003 afgestudeerd en ingeschreven in het accountantsregister. Na een actieve carrière als RA en extern accountant is hij zich in 2010 fulltime gaan richten op de M&A en waarderingspraktijk binnen Schipper Corporate Finance. De Schipper Groep is een top 20 accountants en adviesorganisatie, waarvan Schipper Corporate Finance met negen professionals (oa: RV, MBA, RA, RC) onderdeel uitmaakt. Schipper Corporate Finance houdt zich onder leiding van Rutger hoofdzakelijk bezig met nationale en internationale waarderingsvraagstukken op gebied van aankoop- en verkoop van ondernemingen, aandeelhoudersconflicten, echtscheidingen en second opinions.

Werkervaring
Rutger is sinds 7 november 2013 als RV-er ingeschreven in het register. Hij heeft de opleiding tot business valuator gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Inmiddels heeft Rutger zo'n 12 jaar ervaring met waarderingsvraagstukken en -geschillen.

Ingeschreven RV-er sinds 22-11-2013

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
Groenewegen & Lukaart beschikt over twee RV-ers en vijf medewerkers houden zich bezig met waarderingsvraagstukken. Groenewegen & Lukaart werkt samen met twee andere kantoren met RV-ers ivm klankbord en vaktechnische ondersteuning bij gecompliceerde waarderingsopdrachten.

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
60%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Onroerend goed, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Vervoer en opslag, Dienstverlening

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa
Internationaal, buiten Europa