MSc MiF RV L.H.M. (Bert) Schaareman

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Ernst & Young Transaction Advisory Services
Prof.Dr.Dorgelolaan 12
5613AM Eindhoven Bert.Schaareman@nl.ey.com
http://http://nl.ey.com

https://www.linkedin.com/in/schaareman/

Korte introductie
Als Senior Manager bij Ernst & Young Transaction Advisory Services ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit en innovatie van onze waarderingsprocessen en de uitvoering daarvan in combinatie met de begeleiding van ons waarderingsteam. Een pragmatische aanpak staat hierbij voorop. Verder ben ik ook actief als gastdocent bij de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (minor Corporate Finance), als examinator bij het NiRV toelatingsexamen en als lid van het tuchtcollege van het NiRV.

Werkervaring
Sinds 2010 ben ik actief op het gebied van bedrijfswaarderingen. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar relevante werkervaring als onder meer kredietanalist/accountmanager bij banken.

Ingeschreven RV-er sinds 15-03-2013

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
3

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
80%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Kunst, cultuur, Onderwijs, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa