P.C.H. (Pieter) Poortvliet

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
DRV Corporate Finance
Stationspark 51
4460 AC GOES p.poortvliet@drvcf.nl
http://www.drvcf.nl

https://www.linkedin.com/profile/preview?locale=en_US&trk=prof-0-sb-preview-primary-button

Korte introductie
Sinds 1995 werkzaam in de financiƫle sector. Eerst als accountant, sinds circa 2005 als waarderingsdeskundige en adviseur Corporate Finance. Ik voer waarderingsopdrachten uit in het kader van transacties als ook in het kader van geschillenbeslechting (zowel als onafhankelijk deskundige als ook als partij adviseur).

Werkervaring
Sinds 2005 betrokken bij transactiepraktijk, vanaf 2008 fulltime werkzaam op het gebied van Corporate Finance waarvan waarderingsopdrachten een structureel onderdeeel uitmaken. Circa 40% van mijn tijd bezig met directe waarderingsopdrachten. De overige 60% richt zich op transactiegerelateerde opdrachten waarbij de waardering eveneens een belangrijke rol speelt.

Ingeschreven RV-er sinds 15-11-2011

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
3

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
40%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Agrarische sector, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Onderwijs, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal