J.P. (J.) de Jonge

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
ESJ Accounting & Belastingen B.V.
Cosunpark 10
4814 ND BREDA jpdejonge@planet.nl
http://www.esj.nl

Werkervaring
Jan de Jonge is van 1981 tot 2014 actief geweest in de accountancy en is medeoprichter van ESJ Accountants & Belastingadviseurs. In zijn loopbaan heeft hij vele ondernemers en ondernemingen bijgestaan in financiƫle conflicten in het algemeen en waarderingsvraagstukken in het bijzonder. Hij wordt regelmatig ingeschakeld als onpartijdig waarderingsdeskundige door Rechtbanken en treedt frequent op als arbiter. Daarnaast doen advocatenkantoren een beroep op hem om als deskundige op te treden bij waarderingskwesties, aandeelhoudersconflicten en schadedossiers.

Ingeschreven RV-er sinds 21-05-2008

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
2

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
0%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Onroerend goed, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Kunst, cultuur, Onderwijs, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa