RA RC RV R. (Ronald) van der Graaf

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Marktlink Fusies en Overnames B.V.
Kampenringweg 45a
2803 PE GOUDA r.vandergraaf@marktlink.nl
http://www.marktlink.nl

https://www.linkedin.com/in/ronaldvandergraaf

Korte introductie
Marktlink is een onafhankelijk advieskantoor met ruim 20 jaar ervaring. Wij begeleiden ondernemers bij: fusies, overnames, waardebepalingen, financieringen (bancair en private equity) en buy-outs (MBO) en buy-ins (MBI)

Werkervaring
Ruim 30 jaar werkervaring. Met ca. 50 collega's begeleiden wij ca. 50 transacties per jaar tussen € 1,0 en € 200,- miljoen. Brede ervaring met allerlei waarderingsvraagstukken, met als specialisatie waarderingen in de transactiepraktijk.

Ingeschreven RV-er sinds 12-06-2007

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
Binnen Marktlink Fusies en Overnames B.V. zijn we dagelijks met ca. 50 mensen actief op het gebied van fusies, overnames, waardebepalingen, financieringen en buy-outs en buy-ins. Hiervan zijn 4 personen actief als waarderingsdeskundige.

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
50%

Niet beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Niet ingeschreven in LRGD.

Niet ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal