Ir. A.B. (Arjen) Sparrius RV

Terug naar ledenoverzicht

Zakelijke contactgegevens
Sman Business Value
Pedro de Medinalaan 5-D
1086 XK Amsterdam arjen.sparrius@sman.nl
http://www.sman.nl

https://www.linkedin.com/in/arjen-sparrius-93898b

Korte introductie
Sman Business Value is een professionele, onafhankelijke en landelijk werkzame dienstverlener op het gebied van ondernemingswaardering, bedrijfsoverdracht en economische schadebepaling. Sinds de oprichting van Sman Business Value, ruim 25 jaar geleden, heeft ons bureau vele opdrachten uitgevoerd voor middelgrote en grote (beursgenoteerde, multinationale) ondernemingen, en voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit vrijwel alle branches. Wij werken voor ondernemers en aandeelhouders. Maar vaak zijn ook de adviseurs van het bedrijfsleven onze opdrachtgevers en verwijzers, zoals vooraanstaande advocaten- en accountantskantoren. Daarnaast treden wij op als deskundige voor de rechterlijke macht, waaronder de Ondernemingskamer te Amsterdam. Onze partners zijn persoonlijk en blijvend betrokken bij de uitvoering van de opdrachten. Die continue aandacht biedt onze opdrachtgevers de zekerheid van kwaliteit. Arjen Sparrius is partner bij Sman Business Value.

Werkervaring
15 jaar

Ingeschreven RV-er sinds 13-03-2005

Aantal personen binnen de organisatie lid van NIRV en actief als waarderingsdeskundige
4

Actief in de waarderingspraktijk blijkende uit een aangegeven (procentuele) tijdsbesteding op fulltime jaarbasis verdeeld over waarderingen, aan waardering gerelateerde activiteiten (fiscaal, juridisch, etc.) en overige werkzaamheden.

Percentage
90%

Beschikbaar voor gerechtelijke procedures.

Ingeschreven in LRGD.

Ingeschreven in DIX.

Branches
ICT, Horeca, catering, recreatie, sport, Onroerend goed, Agrarische sector, Groothandel, Detailhandel en ambachten, Industrie, Gas, water, lucht en elektriciteit, Afvalstromen, Kinderopvang, Bouwnijverheid, Kunst, cultuur, Onderwijs, Vervoer en opslag, Dienstverlening, Zorg

Actief
Nationaal
Internationaal, binnen Europa
Internationaal, buiten Europa