Agenda

European Valuation Conference (ASA)
13/06/2018 tot 15/06/2018 in Praag, Tsjechie

De American Society of Appraisers (ASA) staat bekend als een non-profit en internationaal bedrijf die deskundigen op het gebied van waarderingen vertegenwoordigd. ASA Europe Chapter was opgericht in 2015 en is sindsdien gegroeid tot een van de grootste organisaties op Europese schaal gericht op waarderingen.
Met groot genoegen kondigen wij aan dat op 15 juni 2018 onze tweede ‘European Valuation Conference’ zal plaatsvinden in Praag. Dit jaar zal de conferentie zich richten op het waarderen van kleine bedrijven in Europa. Onze eerste conferentie in 2016 werd door meer dan 200 gasten ontvangen met diverse achtergronden zoals multinationals, corporate finance en waarderingen. Wij hebben dit jaar ook wet- en regelgevers uitgenodigd voor de conferentie en verwachten dat er meer mensen aanwezig zullen zijn.
Voordat de conferentie plaatsvindt, wordt een workshop georganiseerd door een wereldbekende professor op het gebied van finance – Aswath Damodaran van de New York University.

De details van het evenement en de programma zijn als volgt:
European Valuation Conference – Gastsprekers
Datum: 15 juni 2018
Locatie: Slovanský d?m, Na P?íkop? 22, Praag, Tsjechië

Prof. Aswath Damodaran - Kerschner Family Chair in Finance Education and Professor of Finance at New York University Stern School of Business
Pekka Hietala - Professor of Finance and Chair of the Finance area at INSEAD
Petr Koblic - Board member of CEESEG Prague Stock Exchange and Wiener Borse
Jan Marek - President of ASA EU Chapter and Partner at Deloitte Czech Republic
Jan Vis - Senior Counsel at Talanton Valuation and Adjunct professor in Business Valuation and Value Based Management at Rotterdam School of Management

Waardering workshop met Aswath Damodaran, professor of Finance, New York University
Datum: 13 en 14 Juni, 2018
Locatie: Slovanský d?m, Na P?íkop? 22, Praag, Tsjechië

De workshop wordt georganiseerd door een wereldbekende professor op het gebied van finance – Aswath Damodaran van de New York University. Hij zal hierbij zijn mening en inzicht delen met betrekking tot waarderingen. Er zal mogelijkheden zijn om kennis te delen en te netwerken. Meer informatie hierover zal spoedig volgen.

Voor meer informatie en details kan contact opgenomen worden met ASA EU chapter via email, conference@asaeu.org