Agenda

Workshop 18 december 2019 "Dealing with strategic uncertainty"
18/12/2019 13:00 tot 17:00 in Hotel van der Valk Vianen
Workshop 18 december 2019

Het bestuur nodigt u graag uit voor de workshop "Dealing with strategic uncertainty" die plaats vindt op 18 december 2019 bij Van der Valk Hotel Vianen.

Tijdens deze workshop wordt een casus over strategische besluitvorming behandeld waarbij onzekerheid een prominente rol speelt. Deelnemers zullen aan de hand van een real business case in groepsverband antwoorden formuleren op de besproken vraagstelling. Hierbij is de kernvraag of men wel of niet zou investeren in een veelbelovende venture waarbij kansen enorm zijn, maar ook de risico's. En vooral, hoe hier op een strategische manier tegenaan te kijken. De diverse percepties van de deelnemers op deze kansen en risico's leveren een levendige discussie op met verrassende resultaten. 

Over de docent: 
Prof. dr. Fred van Eenennaam is econoom, promoveerde in strategie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt voor 50% van zijn tijd als Associate en Full Strategy Professor bij verschillende Nederlandse en internationale universiteiten o.a. Erasmus Universiteit, St. Gallen Universität, CETYS, UPAEP, LIUC en de George Washington University en is hij opgenomen in Michael Porter's hall of fame. Prof. dr. Fred van Eennenaam is founder partner van The Decision Group en The Decision Institute. The Decision Group richt zicht op het internationaal leveren van bedrijfsinterne strategische verandering, transformatie en leiderschapsontwikkelingsprogramma's.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00 uur Inloop/ontvangst met koffie/thee
13.30 uur Aanvang workshop
15.00 uur Pauze met koffie/thee/fris
15.30 uur Vervolg workshop
17.00 uur Afsluitende borrel met hapjes

Locatie:
Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen
Tel: 0347 32 59 59


PE-uren:
In het kader van de regeling Permanente Educatie Register Accountants worden aan de workshop 3 PE-punten toegekend aan zowel Register Accountants als Register Valuators. (NBA cursuscode: 108219)

   

 

 

Klik op onderstaande button om je aanwezigheid aan te geven.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 400,00 excl. BTW. NiRV-, DCFA- en BOBB-leden krijgen € 100,00 korting en betalen € 300,00 excl. 21% BTW. Om uw deelname te kunnen garanderen dient uw bijdrage bij aanmelding te zijn voldaan.  Annulering is tot 1 week voorafgaand aan de workshop kosteloos. Daarna mag men nog wel eventueel iemand anders/een collega sturen maar krijgt men geen geld meer retour. Indien de vervangende deelnemer geen lid van NiRV/DCFA of BOBB is, wordt een aanvullende factuur voor deelname gestuurd. Bij afmelding binnen 1 week of no-show heeft u geen recht op restitutie van het deelnamebedrag.

 

Aanmelden


Deelnemers

DeDeeelnemers